Skiva och stek svampen i samma panna som baconen utan att diska den först. Lägg över svamp och kött. Bryn bacon och låt rinna av på papper och klipp i småbitar
Skär svampen i skivor. Strimla baconet och stek det knaprigt i stekpanna. Tillsätt lök, svamp och hackad persilja (spar lite till garnering) och fräs under omrörning tills löken börjar mjukna
Den här kycklinggratängen är en krämig typ och den är en smula inspirerad av en av våra favoriträtter när det gäller snabblagat, pastasås med bacon och svamp i
köttfärslimpa med bacon och svamp. Då färsen var klar stekte jag de färdigt förvällda trattkantarellerna i smör tillsammans med lök och bacon, som jag tidigare skärt i bitar
Baconet och svampen ger i från sig en del vätska. Kvarta resterande champinjoner och strimla baconet. Toppa grytan med svamp- och baconblandningen och riv ner lite extra rosmarin
Skala och hacka löken, skiva svampen och smörstek alltsammans i en stekpanna. Jag blandade i både rivna morötter, färska champinjoner, knaperstekt bacon och massor med vitlök