Rör övriga ingredienser i en gryta och låt det koka upp i några minuter. Om du har lite större filéer så brukar jag dela dom i två-tre delar, helt och hållet en smaksak
Tycker man grytan blir för stark kan man tillsätta lite grädde. Kyckling i röd curry, kokos och lime. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Hacka paprika, lök, skalad morot och vitlök och fräs det i en gryta med lite olivolja. Då har man klarar av en dag fullspäckad med föreläsningar och en av dem (med Susanne Pettersson) var så grymt bra
* Marockansk gryta med kikärtstunnbröd. "Men ni vill säkert veta hur grytan smakade. Den 25e november år 2010 skrev jag det första inlägget under titeln "Varför är du här
Bryn grytbitarna väl runtom i en stekgryta, krydda lätt med salt. Rör om väl och ställ ner grytan på ett underlägg i långkokningspåsen, lägg på tyglocket och knyt till ordentligt