Den här fläskfilén var bara såå god och passar bra nu när julen håller på att fasas ut. räcker till ca 4 portioner600 g fläskfilé1 purjolök1 tsk salt1 krm svartpepparsmör2 dl vispgrädde2 msk konc kalvfond1 tsk malen ingefära1 tsk malen kanel1 tsk soya½ dl russinGör så här. 600 g fläskfilé
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. 1 fläskfilé, ca 400 gram. Putsa fläskfilén och skär i ca 1 m tjocka skivor. 1 fläskfilé
-) När minglet var över var det dags för middag, som blev buffé med kycklingspett, rökt dovhjort och mexikansk fläskfilé, tillsammans med sallad, potatissallad och potatisgratäng
Solkysst fläskfilé med tomater, mozzarella och basilika. Det blev en solkysst fläskfilé fylld med mozzarella, smakrika tomater, färsk basilika och persilja
Helgrillad fläskfilé. Dax för grillning hos Johan, Susanne och Millea. Ända sen de flyttade från lägenheten ovanför vår till lägenheten i det där huset i Örgryte har Johan grillat i princip varje dag
Varmrätten var Helstekt fläskfilé med choronsås och serverades med spenatslungad färskpotatis. Fläskfilén var stekt en stund för länge och hade därför blivit ganska torr
Fyll fläskfilébitarna med tomatröran och lägg dem i en ugnsfast form. Dela fläskfilén i 3-4 bitar och bryn dem i stekpannan runt om så dem får stekyta. 1 fläskfilé