Påskägg till barnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptet på supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
150 g Mat & Bak Smör. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker. 2. Blanda de torra ingredienserna och rör försiktigt ner i smeten
I skrivande stund smattrar regnet mot fönstret. I maj i år var jag i Helsingfors för första gången och blev genast förälskad i maten, staden och människorna
Vi utsätts hela tiden för gifter från föroreningar, felaktig kost som socker och stekt/friterad mat, läkemedel, tobak, alkohol, avgaser, amalganfyllningar, stillasittande arbete osv
Susanna Livijn Wexell 125 g Mat & Bak Smör. 1. Smält smöret i en kastrull. Låt stå och puttra tills det antar en gyllenbrun färg och får en nötaktig doft