Någon som har något bra recept på en bärsuffle. Det fick bli mer glass än sufflé för oss till dessert. Eftersom jag fått lite nog av choklad de sista dagarna och det är så vårigt och härligt ute så ville jag göra något bärig och fruktig sufflé
Vill du imponera på dina gäster med en chokladsufflé till dessert, testa då detta enkla recept. Suffléerna ska förvaras i frysen och kan därmed förberedas långt innan
Ibland förvånas jag över hur vissa saker, som är så goda, kan passera mig obemärkt förbi. I hela 25 år, okej 33, har katrinplommonsufflé varit någon annans dröm
Har du missat att planera desserten till nyår. Jag har alltid frysta blåbär från sommarens plockning i frysen, det är världens bästa bär för snabba desserter
Desserter och sötsaker och är skriven av Roy Fares. Som sagt så är det min tur att hålla i veckans middag, och det viktigaste är ju givetvis efterrätten