Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
På buffébordet till studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar. Skönt att ha en semesterdag idag, jag har plockat i ordning allt efter studenten som vi inte hann med i lördags morse och igår kom vi hem sent
Men den passar också suveränt på en buffé, vilket många ska ha nu framöver, både konfirmation och student är på gång och när det är många hungriga gäster som väntar, är just buffé bland det bästa att servera
Och här kommer äntligen del två av sonens studentfirande. Det har varit fullt ös med jobb vad annars. ) Två hela filmjobb som jag berättar liiiite mer om i kommande inlägg som vanligt
Här kommer vi göra en buffe, där vi dukar upp med mat och tårta, bubbel och annat. Snart tar min stora kille studenten och det är hög tid att fixa allt inför den
Emma, jag och Rebecka hamnade till slut efter inköp av examensklänning till Rebecka och några timmars körande (mycket trafik) i stora köket i stora huset på Hisingen i Göteborg och blev bjudna på en fantastisk buffe a la min syster
På studentfesten i Lördags bjöd vi också på flera sorters pajer. Jag hade lagat upp alla pajerna redan på fredagen så det var bara att värma på dem medan gästerna gav sig iväg på en runda med frågor formulerade kring studenten själv
I början av juni var jag och grattade min unga släkting Johan, som tog studenten. Hans pappa Tino kommer ursprungligen från Libanon, och lagar fantastisk libanesisk mat
Det här är en rätt som passar utmärkt till bufféer som till påsk, midsommar, student m. m. Fläskfilén får ligga i en marinad med citron, rosmarin, olivolja och vitlök över natten så den blir riktigt smaskig