I Sverige råder det delade meningar om hur riktigt kebabkött ska vara. I Västsverige är kebabkött gjort på fläskkarré något av en specialitet, medan kebabrullar av packad nötfärs eller fläskfärs verkar vara vanligast i övriga landet
Den används flitigt i sallader och serveras gärna med kebabkött. Syrlig persiljesllad med rödlök och sumak som är ett måste att serveras till grillat i Mellanöstern, särskilt med kebab
På med kebabkött och riven ost. Japp. Måndagskväll, Affe åker till farmor och farfar så vi slipper VABa, betygen är underskrivna och passet är beställt
Prova även att göra eget kebabkött hemma, recept HÄR. Igår önskade Joline kycklingkebab till fredagsmyset så vi köpte ett par hela färska kycklingar som hon fick stycka och bena ur själv, med lite hjälp
Inte är det perfekt med kebabkött och orientdressing, men om man väljer bästa tänkbara sorter, med så låg kolhydrathalt och så kort ingredienslista som möjligt, så är det ändå milsvida från originalet från pizzerian