Ställ på stora chokladbitar på högkant och tryck ner dem lite, lite försiktigt så att inte all choklad hamnar i botten utan i mitten när muffinsarna gräddas (det sjunker ner)
Ställ på stora chokladbitar på högkant och tryck ner dem lite, lite försiktigt så att inte all choklad hamnar i botten utan i mitten när muffinsarna gräddas (det sjunker ner)
Antalet muffins beror på om man vill göra storaamerikanska (12 st) eller normalstora svenska (24 st). Grädda mitt i ugnen i ca 12-17 min (normalstora muffins) eller 20-25 min (stora muffins), kontrollera med en potatissticka om de är klara
Klicka ut i storaamerikanska muffinsformar. Jag började först att göra stora matmuffins fyllda med fetaost, rökt kalkon, soltorkade tomater och färsk oregano
Om man inte ska göra cupcakes av muffinsen tycker jag att de ska vara riktigt stora så då passar det ju utmärkt att göra dem i amerikanska muffinsformar