malen torkad stoltfjällskivling eller trattkantarell. Se till att det putsade och i mindre bitar skurna köttet och späcket har rätt temperatur, det vill säga att späcket är fryst och köttet är fryst på ytan
Vid den här tiden på året kan man ha turen att hitta kantarell, blek kantarell, finluden stensopp, karl johan (stensopp), blodsopp, tegelsopp, olika kremlor och kanske taggsvamp och stoltfjällskivling
Det var nämligen Stoltfjällskivling. Stoltfjällskivling på grov smörgås 2 portioner. 2 hattar från stoltfjällskivling. Stoltfjällskivling på grov smörgås 2 portioner. 2 hattar från stoltfjällskivling
1½ dl torkad stoltfjällskivling. Lite retsamt brukar en av mina kamrater säga att jag har torkad svamp så att det räcker i en evighet, men det gör den ju inte när man de facto använder den lite nu och då
Hittills har hittat Kantareller såklart, Karljohan, Stensopp, Björksopp, Tegelsopp, Blek Taggsvamp, Rödgul Taggsvamp, Motaggsvamp, StoltFjällskivling, Blomkålssvamp, Vårtig Röksvamp, Sprängticka (Chaga), Fårticka och nu börjar Trattkantarellerna också komma upp
Recept. Gäst. sön, 2013-08-18 02. 15. 15min. (0). Förväll svampen. Hacka löken. Bryn den med smör och med svampen Tillsätt kryddor, mjöl och mjölk + yoghurtNär det kokar upp, sänk värmen på spisen och lägg ner kavlin