50 gram mörk choklad, gärna stevia. 50 gram mörk choklad, gärna stevia. I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad
Om man därför inte vill använda stevia eller liknande sockerersättningsmedel kan man sätta sötman med urkärnade dadlar eller annan torkad frukt vilket lämpar sig alldeles utmärkt i chokladbollar
Jag håller inte så stenhårt på att undvika frukt när det gäller bakning, eftersom man bara äter en liten bit och det blir väldigt lite frukt per portion
Blanda kesella, stevia och vanilj ordentligt och bred ut smeten jämnt i pajskalet. Mandelmjöl är rikt på protein och passar utmärkt för LCHF och glutenfri bakning
Sötin Stevia socker. Mandelmjöl är rikt på protein och passar utmärkt för LCHF och glutenfri bakning. KampanjerJunikampanjerSolskyddskampanjAlpha Plus - BonusproduktSmoothiekampanjWalden Farms -10%Urtekram kryddor - 15 %Fyndhörnan
Beroende på hur söta bullar du vill ha kan du variera mängden av stevia efter egen smak och tycke. Mandelmjöl är rikt på protein och passar utmärkt för LCHF och glutenfri bakning
Fibersirapen hittar du här, Steviadroppar här och Steviachoklad här. Bakning är alltid kul (och gott. 30g Fibersirap Clear, 20g Vassleprotein chokladsmak, 5g Kakaopulver, 25g Stevia Choklad från Nutri-Nick (jag använde den mörka varianten med hasselnötter, därav krispet), 20 droppar Steviadroppar Choklad från Nutri-Nick. Fibersirap Gold, Vassleprotein vaniljsmak (alternativt salted caramel om du har ett sådant hemma) Steviadroppar Caramel från Nutri-Nick, torkade Mullbär och 1-2 nypor Salt. 15g Fibersirap Clear, 10g Fibersirap Gold, 10g Jordnötssmör, 25g Vassleprotein chokladsmak, 5g Kakaopulver, 20 droppar Steviadroppar Choklad från Nutri-Nick, Naturella jordnötter och en nypa Salt. 30g Fibersirap Clear, 20g Vassleprotein chokladsmak, 5g Kakaopulver, 25g Stevia Choklad från Nutri-Nick (jag använde den mörka varianten med hasselnötter, därav krispet), 20 droppar Steviadroppar Choklad från Nutri-Nick. 15g Fibersirap Clear, 10g Fibersirap Gold, 10g Jordnötssmör, 25g Vassleprotein chokladsmak, 5g Kakaopulver, 20 droppar Steviadroppar Choklad från Nutri-Nick, Naturella jordnötter och en nypa Salt
Perfekt att använda tillsammans med Stevia eller Sukrin för att få full sötning. Ersätter socker och ljus sirap i bakning, desserter och efterrätter med mera
kokossocker, honung, agave, björksocker eller stevia. Osötat äppelmos är perfekt på gröten, som ingrediens i desserter eller går bra att använda i bakning där det kan ersätta smör/kokosolja helt eller delvis och gör att bakverken blir saftiga utan tillsatt fett
Rådet är att använda kompletterande sötning med stevia eller annan sötning. Perfekt även för dig som vill göra dina egna hälsosamma bars eller vid alla bakning som ersättning för socker/sirap
Stevia Drops. Bakning med Kitchen aid. Bakning utan Kitchen aid. KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan