Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa med dillvippor. Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta
Servera såsen med tagliatelle och riv över parmesan eller annan god ost. Och jag gillar den här mustiga såsen med kyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano
Men nu rekommenderades det i receptet picklade grönsaker till, men jag provade istället att göra syltade kantareller som fick sällskap av parmesan- och fröpanerad squash och en ädelostcreme
Skölj aubergine och squash. Eftersom sonen inte bor hemma längre och jag gärna slarvar med maten när det bara är jag som ska äta har jag beslutat mig för att försöka laga till några rätter varje helg som jag sedan kan äta till middag under veckan som kommer (hur länge det nu håller…)
Blanda ned parmesan och smaka av med salt och peppar. Lämnat ett tiotimmarspass på jobbet (höll på att skriva gymmet, ho ho) för att nu vara ledig i fyra dagar (då hade det inte räckt med fyra dagar
Dessutom funkar det som huvudrätt med en sallad till, på en buffé, eller som komplement/tillbehör till kött, som i det här fallet stekta fläskkotletter med persiljesmör
Jag fastnade för en burk tapenade gjord med paprika, aubergine och squash. Det beror på att den är god och att jag i princip kan göra den med förbundna ögon och utan någon som helst tankeverksamhet
Båda såserna är supergoda och när de blandas med lasagneplattor, färsk tomat och stektasquashskivor - toppat med riven ost förstås - så blir det helt enkelt sabla gott