Idag stekte jag julskinka i soja och åt med grönkål och bulgur. Grönkål är det bara jag som gillar så det brukar jag äta antingen innan jul eller efter, oftast bara i stuvning men här stekte jag den med vitlök och det funkade riktigt bra
Servera den bräckta skinkan med potatis, ägg och senap. kallrökt skinka. Stek potatisarna i smör på medelvärme till fin färg och smaka av med salt och persilja
Lägg på rökt skinka och riven ost. 2 skiva skinka. Torka av kotletterna. Salta och peppra. Stek dem i en medelvarm panna med matfett, ca 3 minuter per sida
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt