Skölj av och panera sillfiléerna i ströbrödet och ställ åt sidan. 4 salta, urvattnade sillfiléer (finns att köpa urvattnade och klara). Lägg i sillfiléerna och stek cirka 2 minuter på varje sida på medelvärme. 4 salta, urvattnade sillfiléer (finns att köpa urvattnade och klara)
Men får jag välja så föredrar jagvanlig stekt strömming. Första gången jag lagar saltsill. Blanda ner löken och smaka av med muskotnöt, salt och peppar
4 Sill 500 g urvattnad steksill ca 2 dl vetemjöl 2 ägg ca 3 dl ströbröd 3 msk smör Lökgrädde 3 gula lökar 1 msk smör 3 dl vispgrädde salt och vitpeppar Till servering kokt skalpotatis 1/2 kruka dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong