Stekt röding recept

Stekt röding med löjromspotatis

Stekt röding med löjromspotatis

4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar. 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar
Stekt röding med löjromspotatis

Stekt röding med löjromspotatis

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1930 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar
Stekt röding med äppelpytt

Stekt röding med äppelpytt

Stektröding. Stek rödingen med skinnsidan ner i oljan i en stekpanna 2-3 minuter. Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Stekt röding med löjromspotatis

Stekt röding med löjromspotatis

4 st röding- eller öringfilé. Löjromspotatis. Borsta potatisen ren. Koka den mjuk på svag värme i lättsaltat vatten
Stekt röding med äppelpytt

Stekt röding med äppelpytt

4 Äpplig pytt 500 g potatis 200 g palsternacka 2 msk olja 1 1/2 krm salt 1/2 krm peppar 1 grönt äpple 1 purjolök 3 msk hackad dill Stektröding 4 rödingfiléer (à 150 g) 2 msk olja salt och peppar Citronyoghurt 2 dl matyoghurt (10 %) 1 msk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 1 tsk flytande honung 1 krm salt 1/2 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Stekt röding med löjromspotatis

Stekt röding med löjromspotatis

4 st rödingfiléer. Potatisen. Tvätta potatisen och koka den i lättsaltat vatten. Låt ånga av och dela i mindre bitar
Stekt abborre och röding med primörer, syltade kantareller och vitvinssåsPrecis vad man är sugen på en festlig försommarkväll! Med stor primörkänsla.

Stekt abborre och röding med primörer, syltade kantareller och vitvinssåsPrecis vad man är sugen på en festlig försommarkväll! Med stor primörkänsla.

rödingfilé med skinn (odlad). Stek rödingen med skinnsidan ner i 50 g smör så att skinnet blir knaprigt, ca 2 min. 10 pers Ingredienser Stekt aborre och röding 750 g aborrfilé 750 g rödingfilé med skinn (odlad) 1 kilo färskpotatis 500 g små gulbetor 500 g knippmorötter 500 g grön sparris 250 g vittoppiga rädisor 50 g + 50 g +50 g smör 1 tsk + 1 tsk salt 2 krm + 2 krm + 2 krm nymald svartpeppar 2 tsk flingsalt 1/2 dl grovhackad dill Syltade kantareller 1 liter kantareller 1 rödlök 1 dl ättiksprit (12 %) 2 dl strösocker 3 dl vatten 2 lagerblad Vitvinssås med gräslök 1 kilo fiskben från vit fisk 50 g rotselleri 1 morot 1/2 purjolök 2 liter vatten 1/2 kruka timjan 2 dl torrt vitt vin 3 dl vispgrädde 1 tsk salt 2 krm nymald vitpeppar 1/2 msk Maizena majsstärkelse 1 dl hackad gräslök
Stekt röding med primörsalsa

Stekt röding med primörsalsa

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 31 600 g rödingfilé. Så här gör du Värm oljan, citronsaften och vattnet i en liten panna
Stekt röding med räkskum och avokado

Stekt röding med räkskum och avokado

1Röding400 g rödingfilé, MSC-märkt 10 dl vatten 1 dl salt 0,5 dl rapsolja. Räkskum1 kg räkor (oskalade och MSC-märkta) 3 msk tomatpuré 2 rödlökar ca 35 cl vitt vin 50 g smör 3 dl vispgrädde 1 dl lättmjölk