Jag upptäckte också att när man gör carbonara direkt i pannan där jag stekte fejkonet, med lite vitlök och en massa nymald svartpeppar och lite extra flingsalt så får man en sås som är så mustig och smakrik så man inte saknar parmesanen för en femöring
Vispa ihop ägg och grädde. Carbonara är ju en billig anrättning men jisses vad god den är jag är ett litet carbonara frik gör gärna denna pasta rätt lite då och då
När pastan är al dente häller du bort vattnet och blandar med inblandningen samt det stekta fläsket. Spagetti, svartpeppar, stekt sidfläsk, ägg och parmesan
Ofta kokar man en aningen för mycke nudlar/pasta. Min sambo får matlåda med det kan ända bli över. Så att marinera dessa nudlar i lite soja , steka lite fryst/tinad broccoli, champinjoner, nudlar och strimla ett stektägg till detack du har en riktig god och enkel rätt
Hackade en kycklingfilé och en liten bit purjo, kryddade med vitlök, timjan och kycklingkrydda, stekte i lite olivolja sen hällde jag i ca en dl milda mini grädde så fick det puttra ihop, gott
Du kan även göra stora ravioli, sk ravioloni, här fylld med förväld mangold, stekt gul lök och vitlök och blandad med mascarpone, salt, peppar och lite muskot