Stekt pangasiusfilé recept

Stekt pangasiusfilé

Stekt pangasiusfilé

3 pangasiusfiléer. Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd
Stekt fisk med grön ärtpuré

Stekt fisk med grön ärtpuré

300 g pangasiusfilé. Vispa upp ägget i en skål. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar i en annan skål. Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen
Stekt fisk med grön ärtpuré

Stekt fisk med grön ärtpuré

300 g pangasiusfilé. 1300 g pangasiusfilé 1 st ägg 1 msk vetemjöl 1 msk ströbröd salt peppar smör eller margarin till stekning Ärtpuré
Cornflakespanerad Pangasiusfilé

Cornflakespanerad Pangasiusfilé

2 st Pangasiusfiléer. 2 st Pangasiusfiléer. Fisk är gott & hälsosamt. Men att enbart äta lax känns lite långtråkigt för smaklökarna…
Fiskrulader med skaldjurssås

Fiskrulader med skaldjurssås

Servera förslagsvis med stekt svamp och kokt eller pressad potatis Jag slarvade pga stress orsakad av en av få hell-hour-upplevelser, med resultatet att såsen blev lite småklumpig
Vietnamesisk sjötunga - Pangasiusfilé

Vietnamesisk sjötunga - Pangasiusfilé

Steks på svag värme för att inte bli för hårt stekta. Ja så här blev den. Min torsk-ersättare. Hajmalsfilé eller Pangasius som den så fint heter
Panerad fisk -  barndomen tur och retur

Panerad fisk - barndomen tur och retur

Jag upplevde hur jag satt i Farmors kök och på Mormors veranda med de svenskaste av svenska dofter i näsan - stekt fisk, kokt potatis och dill

Stekt fisk med grön ärtpuré

300 g pangasiusfilé. 1.  Vispa upp ägget i en skål. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar i en annan skål

Haj-Mal under lök och olivtäcke

600 g pangasiusfilé. Sätt ugnen på 225 grader. Kärna ur och skär paprikan i ca ½ cm stora tärningar. Blanda paprikan med1msk olivolja och häll detta i en ugnsfast form som är lagom stor att rymma fiskfiléerna, lägg sedan i fisken med paprika under men se till att det även blir lite paprika som syns