3 pangasiusfiléer. Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd
300 g pangasiusfilé. Vispa upp ägget i en skål. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar i en annan skål. Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen
Servera förslagsvis med stekt svamp och kokt eller pressad potatis Jag slarvade pga stress orsakad av en av få hell-hour-upplevelser, med resultatet att såsen blev lite småklumpig
600 g pangasiusfilé. Sätt ugnen på 225 grader. Kärna ur och skär paprikan i ca ½ cm stora tärningar. Blanda paprikan med1msk olivolja och häll detta i en ugnsfast form som är lagom stor att rymma fiskfiléerna, lägg sedan i fisken med paprika under men se till att det även blir lite paprika som syns