1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk. 1 kg Hajmalfilé (pangasius) eller annan vit fisk. Nu finns det mycket kantareller i skogen, då passar det att göra en god fiskrätt med kantareller
Pangasius (Hajmal, sjötunga) är en mild, mjuk och ljus fisk, om det är en bra fisk så luktar den inte ens fisk, är inte så smakrik i sig så jag gillar inte att enbart steka fisken
1 kg Hajmal/ Pangasius. Hacka fisken i matberedare, blanda med lök, ägg & mjöl. Smaksätt med kryddor. Forma färsen till biffar/burgare & vänd i ströbröd blandat med citronpeppar
500g pangasius fiskfilé. Skär fiskfilén i mindre bitar. Skär bönor i tunna skivor. Lägg ner fiskbitarna i en matberedare med fisksåsen, äggen, ostronsåsen, currypastan och tempuramix
600 g pangasiusfilé. Sätt ugnen på 225 grader. Kärna ur och skär paprikan i ca ½ cm stora tärningar. Blanda paprikan med1msk olivolja och häll detta i en ugnsfast form som är lagom stor att rymma fiskfiléerna, lägg sedan i fisken med paprika under men se till att det även blir lite paprika som syns