Den farliga rå fisken! Den svenska ‘nationalrätten’ sill är varken kokt, stekt eller fryst. Det är inte ovanligt att hitta larver i våra vanligaste fiskarter, som lax, sill, makrill eller torsk Gluten- och Mjölkfri
Storfiskar'ns stekta makrill Tag upp de stekta fiskarna ur pannan och tillsätt ingredienserna till såsen, låt den puttra ihop några minuter Dubbelhakornas välmående
Makrill med sötsur sås Stek i smör på båda sidor tills fisken är genomstekt. Tillsätt socker, ättika, grädde och mjölk. Makrill är så gott Mina bästa recept och några till
30 år tillsammans / 30 ans ensemble / 30 years together Vi serveras stekta gröna jordgubbar med något knäckigt, kanske valnötter, som ligger vackert ringlat runt i den djupa tallriken Moni & Urban
Havets Ferrari och ett machovinSTEKTMAKRILL POTATIS&ÄPPELPYTT OCH SENAPSSÅS. Men väl filéead och urbenad, stekt i smör, så är den himmelskt god Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök