Läckert kvällsmat på 30 minuter, stekt torskfilé med kokt potatis, haricots verts och en sås gjord av persilja och fiskbuljong som passade väldigt bra till torskfilén
Skala potatisen och skär den i stora klyftor. Koka upp vatten och låt klyftorna koka i 3 minuter. Häll av vattnet och torka potatisen noga i en handduk
Den inte så grönsaksvänligt inställda delen av familjen fick klyftpotatis, medan vi andra njöt av grönsakerna, som dressades med samma goda dressing som vi använder till den nästintill uttjatade underbara brysselkålen
KLYFTPOTATIS. Servera entrecoten med trattis-såsen, klyftpotatisen, kokta grönsaker samt salladen. Sätt ugnen på 225 grader vanlig ugn om du vill ha klyftpotatis till
Här ihop med hemmagjord bearnaisesås och stekt entrecote. Klyftpotatis kan varieras in i det oändliga. Jag tycker, som omväxling, det smakar extra gott att krydda potatisen
Servera med klyftpotatis och sallad med tomat. klyftpotatis. Skär små snitt i fettkanten på kotletterna. Låt fettet sitta kvar under stekningen, så smakar köttet mer
Sätt ugnen på 200°C. Skär potatis i klyftor och lägg i en ugnssäker form. Vispa ihop vitt vin, dijonsenap, pressade vitlöksklyftor, torkade örter, olivolja och salt