Valnötter (Ceviz), Ost (Peynir), Honung i vaxkaka (Petek Bali), Oliver (Zeytin), Cocktailtomater (Cherry Domates) och Paprika (Biber) är så mycket godare än en påse chips
Stek sen paprika, lök, gurka och plommon efter varann i pannan. Kalkonwok med syrlig sås 200 gr Kalkonbröst Saft och skal från en Ekologisk Citron 1 msk Olivolja 1 tsk Granatäppelvinäger 1 krm Worcestersauce 2 Plommon 1 liten Morot 5 cm Gurka 1 grön Turkisk Paprika 3 Knipplökar 2 dl Grädde Smör Havssalt och Chili Strimla köttet i tunna skivor
Idag åkte grillpannan fram för att göra lite goa ränder på skivat kalkonbröst, till det serverar jag en enkel snabb och läcker apelsinsås samt grönsaker snabbt stekt i wokpannan
Ös steken några gånger under stektiden. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Fräs lök, vitlök och paprika i lite matfett i en gryta tills löken blir mjuk och glansig utan att få färg
Paprikapulver. När grönsakerna fått färg och kycklingen är genomstekt, lägger jag upp portionerna på de förberedda salladstallrikarna och vi kan njuta av riktigt nyttig snabbmat