Ikväll blev det kylskåpsrens av ett par broccolibuketter och några små parmesanbitar som bara låg och väntade på att blinedrivnai en god ostsås… Hittadeliteskivat, rimmatfläski frysen också och då kom jag på ”gratineradbroccoli med knaperstektfläsk och ostsås”
Jag rotade fram en bitbenfri kotlett i frysen och allt förutom tortillabröden fanns hemma. Det blev en lugn helg samtidigt som vihunnit med bland annat barnkalas, tapas hos syster och fika med Johans bror med familj
Skär fläsketibitar och stek. Stjälp upp frittatan på en skärbräda och skär den itårtbitar. Fräs dem mjuka tillsammans med lite smör iugnssäker stekpanna
Stektfläsk med raggmunk och lingonsylt på LCHF-vis, det blirinte mycket bättre än så. Stekt lök. Ta en långpanna och lägg ifläsket (skär eventuellt fläsketimindrebitar)
Bred ut ett tunt lager crème fraiche över bottnarna och toppa med stekt lök, fläsk som du doppat i rababerkaramellen, plockad svartkål, plockad timjan samt buffelmozzarella dragen imindrebitar och riven ost