Stektaubergine råkar exempel vara bland det godaste jag vet. Stektaubergine med qinoa 3. Jag tycker att det blir allra godast om man skär auberginen i cm-tunna skivor och steker i ca 5-10 minuter i margarin och svampbuljong. Till en halv aubergine har jag ungefär 1 buljongtärning, men det är en smaksak
-Skiva aubergine i centimetertjocka skivor och lägg dem på en skärbräda. -Lägg upp salladen och tomaterna på tallrikar, lägg aubergineskivorna i mitten och toppa med en klick ost på varje skiva
De blir jättesaftiga och passar att servera på skivor av stektaubergine. Håll biffarna varma medan du steker/grillar aubergineskivorna på hög värme i olivolja tills de får färg
Överblivet ris är dumt att slänga när man kan trolla fram något så fantastiskt som stekt ris. Jag gillar att göra den på quornbitar, aubergine och extra chili
Aubergine med linsröraEn kalorisnål, vegetarisk rätt med ugnsbakad aubergine och krämig linsröra. Dela auberginen på längden och lägg halvorna på en bakplåtspappersklädd plåt eller i en ugnsfast form