Blanda sirapen och filmjölken och häll sedan ner det i en stor bunke. När man vill äta nybakat bröd till frukost och inte har tid att vänta på att degen ska jäsa är det här ett jättebra och snabbt recept på ett stekpannebröd
Det finns mycket roligt på Pinterest, utan tvekan. Scrollade igenom massa bilder i morse och hittade detta recept på stekpannebröd som jag var tvungen att prova
Rör ihop filmjölk, sirap, olja och fiberhusk. 2 dl filmjölk. Glutenfri stekpannebröd 2 dl filmjölk. Enkelt och gott naturligt glutenfritt bröd som gräddas snabbt direkt i stekpannan
Blanda filmjölk och sirap. 5 dl filmjölk. Stöt fänkålsfrö och hel anis i en mortel. Blanda alla torra ingredienser, tillsätt vätskan och knåda samman till en deg
Jag ändrade lite på receptet på stekpannebrödet och minskade socker- och sirapsmängden en hel del. Stekpannebröd är som allra godast nygräddade eller nytinade
Mät upp lättyoghurten och blanda med sirapen. Tillsätt salt. Blanda 5 dl mjölmix med bikarbonat. Arbeta samman de olika ingredienserna och fortsätt med ytterligare 3–4 dl mjölmix så att du får en deg som går att hantera på bordet
Ingredienser Stekpannebröd Ger 4 st 240 ml kokosmjölk 120 ml tapiocastärkelse/-mjöl 120 ml mandelmjöl 1 krm finkornigt himalayasalt/havssalt Tapiocastärkelse/-mjöl hittar du i de flesta asiatiska butiker och välsorterade matbutiker