Ryggbiffen stekte han mediumrare och jordärtskockorna kokade han tillsammans med potatis. Han köpte hem ryggbiff och gick ut i trädgårdslandet och grävde upp jordärtskockor
700 gr ryggbiff i skivor. smör och neutral olja att steka i 150 gr rumstempererat smör. För mediumrare stek ca 2-3 minuter per sida. 700 gr ryggbiff i skivor
Men när jag nu väl äter kött - då vill jag att det ska vara så smakfullt som möjligt, och aldrig, aldrig, aldrig mer än medium stekt - hellre mer mot rare
Vill du steka en satanisk ryggbiff. Servera potatisen till en mediumrareryggbiff…Det är grejer det. Så kan man ju äta en vrålgod satanisk ryggbiff till och då kommer man rocka hela natten
Skivade upp lite ryggbiff från middan dagen innan, droppade över lite olivolja basilika. Mediumrare stekt hamburgare med sallad, tomat, lök, cheddar, salsa och Cole slaw
För jag lyckades steka well done, medium och rare. Som jag lyckades steka till perfektion. Vi åt potatisgratäng med smörstekta champinjoner med vitlök och ryggbiffar
250 nötkött (ryggbiff, rumpstek, entrecote mm). Krydda med salt & peppar och klappa in timjan, ringla över olivolja och stek i grillpanna ca 1½ min/per för mediumrare. Stek på i grillpanna, ca 1½ min per sida för mediumrare. 250 nötkött (ryggbiff, rumpstek, entrecote mm)
ryggbiff eller en entrecote. Entrecote ska gärna vara mediumrare för min smak. 5-3 cm så att man kan steka/grilla dem på riktigt hög värme utan att de bli torra i mitten. Om du vill att det ska vara rare ta ut den efter 45 grader, medium 55 och well done 65 grader