Steka ryggbiff i skivor recept

Stekt ryggbiff med baconlindad sparris

Stekt ryggbiff med baconlindad sparris

Tänk dock på att det är bättre att "understeka" köttet och sedan låta det vila. Jag vill ha mitt nötkött mediumstekt och steker du skivori stekpannan går det fort

Så steker du ryggbiff

Du kan både helsteka den eller steka den iskivor. Men känner du diglite osäker på hur du ska steka köttet
Stekt ryggbiff med chili och vitlöksstekt svamp samt rödvinssås

Stekt ryggbiff med chili och vitlöksstekt svamp samt rödvinssås

2 msk olivolja 80 g smör 2 klyfta vitlök 3 schalottenlökar, finhackad 175 g champinjon, färska och iskivor 6 dl rött vin 1 dl vatten 1 msk strösocker 3 msk oxfond ca 2 msk färsk timjan 1 lagerblad salt peppar. Chili och vitlöksstekt svamp525 g champinjon, färska och iskivor 2 msk olivolja 30 g smör 1 klyfta vitlök 2 röda chilifrukter, finhackade 1 kruka färsk persilja salt peppar. Stekt ryggbiff480 g ryggbiff [4 bitar à 120 g] salt peppar 3 msk olivolja 50 g smör 1 klyfta vitlök 1 kruka färsk timjan
Stekt ryggbiff i tärningar med cheddarost & rucola

Stekt ryggbiff i tärningar med cheddarost & rucola

Stek dem hastigti smör i en het stekpanna så de får färg på alla sidor. Sticki träspett och servera. Skär biffeni 2-3 cm stora tärningar. 2 skivor Scan ryggbiff ca 200 g. 1 litetknippe rucola. 50 g cheddar- eller parmesanost riven
Baconlindad ryggbiff med krämig gratäng.

Baconlindad ryggbiff med krämig gratäng.

Rökt sidfläskiskivor eller bacon. Senaste bit att blitillagadi köket var den hela ryggbiffen, en oerhört mör och finköttbit med god smak av vilt
Ryggbiff med rödvinssås

Ryggbiff med rödvinssås

Lägg ner skivorna med potatis och blanda runt. Ett fint stekt nötkött, gärna ryggbiff eller entrecote med en rödvinssåstill… Det är lyxmat tycker jag och ingetvi äter så ofta men gott är det
Ryggbiff med vitlökssås och ugnsstekt potatis

Ryggbiff med vitlökssås och ugnsstekt potatis

smör att stekai. 4-6 st potatisar 2-4 st morötter ca 1-2 msk olivolja ca 0. 2 skivorryggbiff salt grovmalen svartpeppar smör att stekai. 5 dl vispgrädde 2 dl mjölk 1 klyfta vitlök 0. 5 krm vitpeppar 1 tsk basilika. 4-6 st potatisar 2-4 st morötter. ca 1-2 msk olivolja ca 0. 2 skivorryggbiff salt grovmalen svartpeppar. 5 dl vispgrädde. 1 klyfta vitlök 0. 5 krm vitpeppar 1 tsk basilika
Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) ryggbiff , à 200 g 0 st salt 0 st smör , att stekai 0 st svartpeppar 0 st olivolja , att stekai Brysselkål 1 st vitlöksklyfta(or) 500 gram brysselkål 0 st olivolja , att stekai 1 st flingsalt 1 st citron(er) , skalet och en skvätt saft 0 st svartpeppar Parmesanmos 1,5 kg mjöligpotatis 2 dl mjölk 0 salt 25 gram smör 3 st äggula(or) 100 gram parmesanost , riven, (ca 2 dl) 0 vitpeppar , malen Tryffelbearnaise 100 gram smör 1 st Schalottenlök(ar) 1 tsk torkad dragon 1,5 krm salt 2 msk vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 st äggula(or) 1 tsk tryffelolja Köp receptet
Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) ryggbiff , à 200 g 0 st salt 0 st smör , att stekai 0 st svartpeppar 0 st olivolja , att stekai Brysselkål 1 st vitlöksklyfta(or) 500 gram brysselkål 0 st olivolja , att stekai 1 st flingsalt 1 st citron(er) , skalet och en skvätt saft 0 st svartpeppar Parmesanmos 1,5 kg mjöligpotatis 2 dl mjölk 0 salt 25 gram smör 3 st äggula(or) 100 gram parmesanost , riven, (ca 2 dl) 0 vitpeppar , malen Tryffelbearnaise 100 gram smör 1 st Schalottenlök(ar) 1 tsk torkad dragon 1,5 krm salt 2 msk vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 st äggula(or) 1 tsk tryffelolja Köp receptet
Stekt biff med bbq-kryddsmör och rostad potatis

Stekt biff med bbq-kryddsmör och rostad potatis

Tillbehör grönsallad, fräsch. 700 g ryggbiffiskivor smör och neutral olja, att stekai 150 g smör, rumstempererat 1 gul lök, finhackad (liten) 2 klyfta vitlök, finhackade 2 tsk chilipulver 1,5 tsk rökt paprikapulver 1 tsk malen spiskummin 1 tsk worcestersås 0,5 tsk salt svartpeppar, nymalen 900 g delikatesspotatis 2 msk olivolja 1 msk japansk soja 1 msk rörsocker 1 kvistrosmarin salt peppar