Så idag blev det stekt halloumi med honung, chili och pinjenötter till förrätt. Stekt halloumi med honung, chili pch pinjenötter /4 p1 pkt (250 g) halloumi2 msk olivolja2 msk flytande honung½ röd chili, finhackad2 msk rostade pinjenötter½ kruka myntaSkiva osten och stek i hälften av oljan. 2 msk rostade pinjenötter
Ersatte de rostade mandelspånen, jag har aldrig tyckt om mandel särskilt mycket, med rostade pinjenötter och la till lite riven parmesan på toppen och av det blev det ett gott och enkelt tillbehör som passar till vilken maträtt som helst ju
olivolja att steka i. lite pinjenötter rostade i torr panna. olivolja att steka i. Börja med att rosta pinjenötterna i torr panna - passa noga så att de inte bränns
En sak att komma ihåg är, att trots att anka är en fågel, så ska köttet inte genomstekas som kyckling, ankan ska ätas rosa precis som en vanlig köttbit - då är den som saftigast och godast
25 g pinjenötter. Pesto. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg alla ingredienser till peston utom oljan, salt och peppar i en matberedare eller använd stavmixer
Rosta pinjenötterna i torr stekpanna. Lägg på varm grill och låt steka ca 4 minuter på varje sida. 1 handfuller av handfull av pinjenötterpinjenötter. Ingredienser Antal portioner - + 700 g g Norsk Ishavsrödig Norsk Ishavsrödig 1 handfuller av handfull av pinjenötterpinjenötter 0 blandad sallad blandad sallad 0 salt och peppar salt och peppar Dressing 2 msk msk senap senap 2 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger 1 nypa nypa socker socker 0 olivolja olivolja Aioli 0,5 klyfta klyfta vitlök vitlök 1 st st äggula äggula 0,5 msk msk dijonsenap dijonsenap 2,5 dl dl olivolja olivolja 1 st st citron citron 0 salt salt