Presssa vitlöksklyftan och gnidin den, salt, peppar och färska örter i köttet. Lägg köttet på grillen och grilla köttet helt över grillenicirka 10 minuter runt om. Det går även bra att bryna köttet istekpanna runt om och sen stekafärdigti ugn på 200 grader i 10 minuter. Låt sen köttet vila under folie eller liknandei 10 minuter. 1 klyfta vitlök. 1 kvistrosmarin. 1 kvisttimjan. 1 klyfta vitlök 1,2 kg lammrack eller lammsadel 1 kvistrosmarin 1 kvisttimjan salt och peppar
smör att stekai. Smält smör i en stekpanna. Jag tillagarlammracksen på låg värme i ugnen. På så sätt släpper de mindre vätska och behåller både sin mörhet och smak
Tog bland annat entrecote istället för lammracks. Kött med rotsakspytt och kantarellsåsEntrecotesalt, pepparStek köttet istekpanna, tillagai ugn och skär iskivor
Fortsätt steka köttet iytterligare någon minut och ös det regelbundet med smöret. De andra åt med lammracks och jag festade till det med en god vegetariskbiff
Torka av köttet och stek hastigtistekpanna så det får en fin yta. Möra, rosastekta lammracks får här sällskap av en mild blomkålspuré och en klassiskrödvinssky