Om du använder kycklingklubbor så dela dem i halvor. Skala och hacka löken ochvitlöken. Krydda medcitronskal, saffran, paprika, ingefära, salt och peppar
Om du inte vill steka i olja kan du rosta potatis och kycklingen i ugnen istället. Den får sin mustiga och goda smak av koriander, vitlökochcitron som får puttra tillsammans med kyckling och potatis i ugnen
Vi hade även färdiggrillade kycklingklubbor till hanna och pappa som inte ville vara helt veggo. - Halloumi med marinad gjord på olivolja, citronoch balsamico (thanks felicia
Löken ska få en fin gyllene färg ochstekas försiktigt i oljan. Den innehåller kyckling, mycket lök, rikligt med olivolja, kryddas syrligt med sumak och toppas med stekta nötter
När kycklingen är klar, ta ut den och rensa sedan köttet från ben och brosk när det har svalnat (möjligtvis att man har kvar köttet på kycklingklubborna i grytan, vackert till servering)
Smör/olja att steka i. Vänd kycklingklubborna i blandningen och sprid ut på en plåt. Här har jag smaksatt kycklingbenen friskt med persilja, citronochvitlök