När du ska helstekafläksköttiugn passar just fläskyttern perfekt. Genom att först stekai panna och sedan långsamt baka löken iugn får du fram en härlig sötma
En sak att komma ihåg är, att trots att anka är en fågel, så ska köttetintegenomstekas som kyckling, ankan ska ätas rosa precis som en vanligköttbit - då är den som saftigast och godast
Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamtiugnen och sedan droppa på ytterligare en marinadblir det otroligtsaftigt och mört
Konsten sitteri att steka den länge på låg temperatur och då är ugnen perfekt att tillagai. Steken skall fortfarande hålla ihop men vara så mjk så att man kan dra fibertrådar av kött från den
smör att stekai. Kött. Skivasparrisen tunt och fräs den långsamti smör, smaksätt med salt och peppar. Bryn kängurun i smör i en stekpanna och krydda med salt och svartpeppar
Smält lite smör och olja i en stor gjutjärnspanna och bryn långsamtköttet på alla sidor. Skär sen med en vass litenkniv rätt djupa skåror på ovansidan av köttet, i varje hål sticker du ner ett katrinplommon, försök få ner dom ganska djupt annars bränns dom lätt vidiugnen