När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig. Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak
smör och rapsolja att steka i. smör och rapsolja att steka i. 500 g nötfärs eller blandfärs. Forma små biffar och stek dem i smör och rapsolja 3-4 minuter på varje sida. 4 portioner 500 g nötfärs eller blandfärs
Rör ihop allt utom blandfärsen. Idag ville barnen ha biffar till middag. Det skulle vara biffar utan någonting i, det kan ju vara något livsfarligt som mamma tänkt att peta ner i biffarna annars så jag förstår dem
Biffarna har jag smaksatt med vitlök, citron och oregano. Till biffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk sallad med tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök
blandfärs. Forma biffar. samma storlek på biffarna. Detta recept blev lite löst och jag försökte få till stora biffar (2 dl) så dom var lite svåra att hålla ihop. Stek biffarna på medelstark värme 3-4 minuter på varje sida. Efterstek biffarna i 200 graders ugn, ca 10 minuter tills de. Gott 1 kg blandfärs
Forma fyra eller åtta ganska tjocka biffar. Stek biffarna långsamt i lika delar smör och rapsolja. Skya med fettet lite då och då för att få riktigt saftiga biffar
Forma fyra eller åtta ganska tjocka biffar. Stek biffarna långsamt i lika delar smör och rapsolja. Skya med fettet lite då och då för att få riktigt saftiga biffar
Forma färsen till biffar och stek i smör på båda sidor, tills biffarna fått fin yta. Blanda alla ingredienserna till dijonyoghurten och servera till biffarna tillsammans med små ugnsstekta potatisar