Bryn köttet i en het panna så att det får en vacker stekyta. Hittills har jag bara gjort det på helger, då man är hemma hela dagen och kan låta ha en gryta puttrande på spisen
Stek korven ilite smör i en stekpanna, skär den sedan i tunna skivor och lägg över i en gryta. Skär fläskfiléniskivor och stek på båda sidori samma stekpanna som korven
Skär köttet i små tärningar och stek snabbt på hög värme tills det fått färg. Lägg i en gryta. Tillsätt svartpepparkornen, buljongtärningarna och cayennepepparn
Stek köttet i omgångar på medelhög effekt. Hetta upp en stekpanna med smör på medelhög värme. Skär annat kött imindrebitar om det behövs (beroende på hur stora bitar man vill ha isingryta)
SkivaChorizo och fläskfile och stek först chorizon och sedan fläskfiléni fettet från korven. Den här fick jag hemma hos mamma för en massa år sedan och den gick då under namnet ”kreolskans söndagsgryta” om jag inteminns fel