Asiatiskt mat en söndag på bara en halvtimme. Kyckling med nudlar i starksås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Asiatiskt. Som jag längtat efter wok och starkasåser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss
Vilka är era favoriter på asiatiska lunchbufféer. Mina personliga favoriter är grytorna, speciellt kyckling i starksås eller biff med bambuskott och purjolök
Så nu är vi rustade när våren kommer Förra veckan bjöd vi svärmor och svärfar på FLÄSKFILÉ ASIAN STYLE, och jag ska erkänna att jag var lite nervös för svärfar, som har lite svårt när det vankas lite starkare mat
Detta blir en starksås som ska användas med viss försiktighet. Jag har använt Colombian Oranage Lantern chili men det går utmärkt med någon annan stark chili, tex thaichili, piripiri eller habanero
Servera med färsk koriander, och chili eller starksås om man önskar en starkare wok. 1 strimlad röd chili eller starksås om man önskar en starkare wok. 1Woksås. Låt allt stekas i cirka 5-10 minuter och ha sedan ner hela tomater på burk, babyplommontomater och woksåsen
Tortillaskal fyllda med grönsaker, lax och kall starksås… comfort food som skänkt från gudarna. Och medan jag botaniserade runt i en av de asiatiska butikerna så hittade jag en flaska skaldjurschili bland nudlar, sichuanpeppar och gojibär
Såsen är en ganska så fet sås, vilket vi som äter LCHF gillar och man kan välja att göra den mild eller lite mer stark i smaken genom att öka eller minska mängden wasabi