7-Up eller sprite. Halvera och pressa saften ur apelsinerna. Blanda med koncentrerad saft. Ställ kallt. Häll på läsk och frysta jordgubbar strax före servering
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Klassisk Bål 60 cl cider (alkoholfri - päron, fläder eller äpple) 1 l Sprite , 7-up eller fruktsoda 30 cl Vodka Blåbär och hallon (frysta) Myntablad (färska) Tropisk Bål 6 st Apelsiner 1 1/2 l Fruktsoda , 7-up eller Sprite 3 dl konc saft med tropisk smak 20 cl vodka (kan uteslutas) 300 g jordgubbar (frysta) Hallonbål 1 1/2 l Sprite , fruktsoda eller 7-up 3 dl konc hallonsaft 20 cl Vodka 200 g Hallon (Frysta). Ingredienser, 25 port Kalorier 15 st Lime Sök 2 krukor Mynta Sök 1 dl Strösocker Sök 1 flaska Ljus rom Sök 3 l Sprite eller fruktsoda Sök 1 flaska Vitt vin Sök Isbitar Sök
Det är inte så noga vad som blandas i och vill ni inte ha ett bål med varesig vin eller sprit i så blanda ett alkoholfritt med juicer, must och/eller läsk
Spetsa med spriten och lägg i massor med is. Den här bålen är både enkel att göra och frisk i smaken. Som tilltugg till bålen gjorde jag de enkla tunnbrödssnacksen med tillhörande dipp
Sprite (tydligen efter önskemål då ingen mängd står angiven). Nu när vi faktiskt kan ana sommaren så tipsar jag er (igen) om detta OTROLIGT goda sommarbål
Fruktsoda/Sprite. Perfekt att förbereda och ställa i kylen, och antingen blandar man den som drink eller som en stor bål om det blir många sköna människor som "droppar in"
Det här blev bra enligt mig, men jag vet att många vill ha spritstarkare drinkar än vad jag blandar. Blanda alla ingredienser i ett glas eller gör en större sats och bjud som bål
Låt vinet stå och dra med kanelstång, frukt och sprit. Med en bra kryddad vinbas med sötma och syra är det enkelt att samla ihop slattarna och smaka sig fram till en bra bål
Tillsätt spriten och hetta försiktigt upp bålen, den får inte koka. Pressa saften ur citrusfrukterna. Hetta försiktigt upp citrussaft, lingondricka, vatten, socker och kanel