salta lite. Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
koka dem mjuka i saltat vatten och häll av vattnet. knäck äggen i en skål och salta och peppra. 3-4 potatisarolivolja2 rödlökar1 röd chili1 solo vitlök2 tomater6 äggnågra kvistar färsk persiljaett par teskedar torkad korianderskala och skär potatisen i små kuber. 3-4 potatisar
Köp små spanska Padrones di piéntos (små gröna paprikor) och stek dem i mkt olivolja i en stekpanna. När de fått färg och mjuknat lägger du dem på papper så de får rinna av och saltar rikligt med flingsalt
Salta och peppra. 3 stora mjöliga potatisar. 250 g små gröna spanska paprikor (Padrones). Veganska julköttbullar 3 stora mjöliga potatisar. 250 g små gröna spanska paprikor (Padrones)
Salta och peppra. 3 stora mjöliga potatisar. 250 g små gröna spanska paprikor (Padrones). Veganska julköttbullar 3 stora mjöliga potatisar. 250 g små gröna spanska paprikor (Padrones)
Vi åkte in till marknaden i Fuengirola och kom åter med påsarna lastade av tomater av flera olika sorter, stora gula milda spanska lökar, bönor, potatisar, persikor, persilja, mynta, torkad oregano , harissa och finfina färska fiskar
Köp små spanska Padrones di piéntos (små gröna paprikor) och stek dem i mkt olivolja i en stekpanna. När de fått färg och mjuknat lägger du dem på papper så de får rinna av och saltar rikligt med flingsalt
Lokalen var tidigare en märklig spansk restaurang…utan spansk mat och med en innehavare som spelade elorgel och sjöng Careless Wisper istället för passionerade, spanska flamencostycken