Blanda svampblandningen med nykokt spagetti. Kantarellcarbonara. //Malin Kantarellcarbonara. Ganska lyxigt att få tillgång till kantareller utan att ha satt en fot i skogen
Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Skär kasslern i små tärningar och fräs den i en stekpanna med matfett
Det som är annorlunda med Nigellas recept är vinet som ger en annan touch på carbonaran, jätte gott. 500g spaghetti275 g pancetta eller bacon (1 paket)2 tsk olivolja60ml torrt vitt vin eller vermouth4 ägg50g färsk parmesan, rivensvartpeppar60ml vispgräddefärskriven muskotnöt, lite ca en halv tskSkär pancettan i 1 x 1,5 cm kuber
Sälta från pancettan, krämighet från grädden och osten och tuggmotstånd av spagettin. En Carbonara är bara kärlek rakt igenom, och lite kolhydrater så klart