Späckad fläskfilé recept

Grillad fläskfilé späckad med kryddig korv

Grillad fläskfilé späckad med kryddig korv

600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Dagens grill: Ostspäckad fläskfilé

Dagens grill: Ostspäckad fläskfilé

Dagens grill bestod av en ostspäckadfläskfilé, bakpotatis, korv, paprika, tomat och halloumi. Och när vi pratar om ostspäckad så menar vi verkligen späckad
Helgen full späckad och pullorna på plats

Helgen full späckad och pullorna på plats

) och det tog sin lilla tid och sen så var det dags att skjutsa Emilia på halloween disco och sen hem och göra mat och då vart de fläskfilé och klyftpotatis som jag gjort själv såklart och bea
Plommonspäckad fläskkarré

Plommonspäckad fläskkarré

Plommonspäckadfläskfilé får mig att tänka på barndomens söndagsmiddagar. Kött med potatis och en god brunsås är enligt mig så gott

Bestäm i förväg...

Att ta, fläskfilé, ugnsbakad potatis, rödvinssås och ett glas vin med lite sorbet-glassSå landade de närmare 20SPMinns inte exakta SP-antalet som stod på pappret men vet att det varungefär runt dessa siffror
Späckad fläskfilé Italy style

Späckad fläskfilé Italy style

) Jag piffade upp en bit fläskfilé med några av mina italienska favoriter. 400-500 g fläskfilé eller fläskytterfilé. 400-500 g fläskfilé eller fläskytterfilé
Kalvfilégryta med kålrotspommes

Kalvfilégryta med kålrotspommes

Hoppas er helg varit lika späckad med god mat som min har varit Idag tänkte jag bjuda på ett gammalt hederligt middagsrecept igen
Fredag

Fredag

Fläskfile, späckad med chevre, soltorkade tomater och pesto. Skär bort senor ur filen och lägg ett snitt mitt i, skär sedan vidare längs med så fläskfilén plattas ut
Olivpesto

Olivpesto

Vi serverade den till en bit oxfilé med potatisgratäng, men den borde vara god att späcka såväl fläskfilén som kycklingen med liksom en klick till parmaskinkan

Vad gör vi då Rasmus sover...?

När vi åkte hem till mormor blev det såväl mosarella & soltorkad tomat späckad samt parmaskinkainlindad kyckling med pressad potatis samt fläskfilé med pommes, café de Paris och smörstekta svarta trumpet svampar
Conde de Valdemar Gran Reserva 2001. Det här gör vi om flera gånger..

Conde de Valdemar Gran Reserva 2001. Det här gör vi om flera gånger..

Varför kan inte reklambladen alltid vara lika späckade med delikatesser till bra pris. Om ni är ute i sista sekund och letar efter något sällskap till kvällens helstekta fläskfilé med ett smågräddigt tillbehör och "bara" har det lokala utbudet så skäms denna flaska inte för sig, den är rent av så bra att den kan planeras in i en mindre spontan bjudning

Hej kära läsare!

Jag vill bjuda på ett sista recept till helgen, en klassisk lammstek som passar så här i påsktider, späckad med örter och vitlök