Droppa sojan ovanpå. Smörj ett ugnsfast fat och blanda morötter, svamp och böngroddar. cirka 125 g, skinnfria 3 cm färsk ingefära 2 vitlöksklyftor 1 lime 1-2 msk soja 2 morötter 150 g svamp, t ex trattkantareller eller shiitake 150 g färska böngroddar 2 dl teriyakisås (finns i asiatiska hyllan) 1 msk sesamfrön Skala och hacka ingefära och vitlök. 1-2 msk soja. 150 g färska böngroddar
I mitt fall blev det vad jag hade hemma, det vill säga spenat, groddar och jordgubbar. 1 dl valfri mjölk (jag hade sojamjölk). 1 tsk soja. 1 dl valfri mjölk (jag hade sojamjölk)
Japansk soja efter smak. Lägg böngroddarna/solrosskotten i en stor skål. japansk soja. Skiva upp resten av koriandern och lägg dem till i skålen med groddarna
Skölj böngroddarna (om du inte har groddat dom själv) och skiva limen i klyftor. Toppa med kycklingskivor/Tofukuber, ägghalvor, böngroddar, salladslök, chili och koriander
Riv lite vitlök och blanda med sojan. "Snoppa" böngroddarna. Droppa generöst med soja över köttet. Ställ fram alltsammans och låt var och och först bre hoisinsås på en pannkaka, lägga på gurka, lök, groddar och kött, rulla ihop och njuta