Sockerkringlor vetemjöl recept

Sockerkringlor

Sockerkringlor

Är ni hemma i helgen och vill baka nåt gott kan jag verkligen tipsa om sockerkringlor, så gott och nybakade är de helt otroliga
Sockerkringlor med brynt smör

Sockerkringlor med brynt smör

Även denna gång provade jag deras mjöl "Patisserie" ett siktat kärnvetemjöl. Igår gjorde jag fantastiska sockerkringlor med brynt smör
Sockerkringlor med brynt smör

Sockerkringlor med brynt smör

Blev inspirerad och bestämde mig genast att baka deras sockerkringlor. ca 10 dl (600g) Ramlösa Kvarn Pâtisserie Vetemjöl
Sockerkringlor med vanilj

Sockerkringlor med vanilj

Tillsätt socker, salt och vetemjöl, lite i taget tills du får en smidig och mjuk deg. Sockerkringlor med vanilj60 st1 1/4 pkt jäst200 g smör6 dl mjölk1 3/4 dl socker0,5 tsk salt1,9- 2 liter vetemjöl, ca 1150 gFyllning175 g smör0,5 dl vaniljsocker m äkta vanilj0,5 dl florsockerSmula ner jästen i en bunke
Sockerkringlor

Sockerkringlor

5 dl vetemjöl. Smula jästen i en skål. Smält smöret i en kastrull och häll i mjölken. Låt svalna till 37° och häll degspadet över jästen
Sockerkringlor

Sockerkringlor

Sockerkringlor känns så där härligt old school på något vis. 7½ dl vetemjöl. Idag blir det ytterligare ett bakverk som är doppat i socker
Sockerkringlor

Sockerkringlor

Sockerkringlor känns så där härligt old school på något vis. 7½ dl vetemjöl. Idag blir det ytterligare ett bakverk som är doppat i socker
Sockerkringlor!

Sockerkringlor!

1 1/2 dl vetemjöl. 1 1/2 dl vetemjöl. ca 50 st. Ugnstemp 225°C, varmluft 200°C.  . Ingredienser. 125g smör eller margarin
Sockerkringlor

Sockerkringlor

5 dl vetemjöl. Smula jästen i en skål och häll i mjölken. Rör tills jästen lösts upp. Tillsätt mjöl, socker, bakpulver, ägg och salt och arbeta ihop
Sockerkringlor på karlsbaderdeg

Sockerkringlor på karlsbaderdeg

Deg25 g jäst, rumsvarm 2,5 dl mjölk, rumsvarm (3 %) 1 dl strösocker 200 g smör, rumsvarmt 2 tsk bakpulver 1 ägg 11 dl vetemjöl [640 g] 1 tsk salt 1 tsk vaniljsocker 2 tsk malen kardemumma
Sockerkringlor med citronfyllning

Sockerkringlor med citronfyllning

1420 g stenmalet vetemjöl (7 dl). 1Vetedeg25 g färsk jäst (0,5 paket) 250 g mjölk 3 % (2,5 dl) 8 g grovstött kardemumma (1 msk) 70 g strösocker (⅔ dl) 3 g finsalt (0,5 tsk) 1 krm hjorthornssalt 420 g stenmalet vetemjöl (7 dl) 100 g osaltat smör, rumstempererat 55 g ägg (1 st)
Sockerkringlor

Sockerkringlor

vetemjöl. Smula ner jästen i en degbunke. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det bli fingervarmt. Häll det över jästen och rör om så att den löser sig
Sockerkringlor

Sockerkringlor

14 dl vetemjöl. 150 g smör rumsvarmt. 12 msk strösocker. 10,5 dl vispgrädde. 11 msk vaniljsocker. 1mjölk. 1pärlsockerSätt ugnen på 175 grader
Sockerkringlor

Sockerkringlor

Dessa sockerkringlor är riktigt saftiga, vilket gör att jag mer en gärna rekommenderar dem, Men. Det finns en baksida med att bara sockerkringlor
Sockerkringlor

Sockerkringlor

Tillsätt sedan mer vetemjöl till degen är blank och smidig. Det här behövs till 20 sockerkringlor. 200 g rumsvarmt smör / 4 dl kall mjölk / 50 g jäst / 1 ägg / 1 tsk flingsalt / 1 dl strösocker / 1 msk kardemumma / 10-12 dl bagerivetemjöl. Knäck ner ägget och ta i 8 dl vetemjöl, knåda degen ordentligt i maskin ca 10 minuter
Sockerkringlor

Sockerkringlor

3 dl vetemjöl. Blanda samman mjölet med florsocker och rivet citronskal direkt på bakbordet. Tillsätt matfettet och arbeta raskt ihop det till en deg
Sockerkringlor

Sockerkringlor

Tillsätt resten av degspadet, ägg, socker, salt, hjorthornssalt och det mesta av vetemjölet. 5 dl vetemjöl