Glasspinnar med vanilj och jordgubbar. Mosa jordgubbarna med en gaffel. Idag ska jag tipsa om ett gott och enkelt recept på sockerfriglass som jag och Ebba gjorde i somras
Glassarna är dekorerade med sockerfri choklad och krossade, frystorkade jordgubbar. När jag fått loss alla glassarna la jag dem på ett fat och garnerade med choklad och frystorkade jordgubbar och sedan la jag in dem i frysen igen
Skulle det bli någon puré över så häll upp i glassformar och lägg in i frysen. Den är helt sockerfri och innehåller endast lite sötningsmedel i bottnarna
färska jordgubbar. Och idag hade jag mer än gärna slängt ihop en proteinrik matchaglass som serverats tillsammans med ett ugnsbakat päron med sockerfri choklad
Jag brukar annars äta chiagröten tillsammans med skuren frukt eller tinade eller färska bär men jag provade nu att mixa gröten tillsammans med frusna jordgubbar
Du kanske gillarFruktremmar i giftfri matlåda från LunchbotsTävla och vinn ett smoothiekit från Lapland Eco StoreHemmagjorda, sockerfriachokladglassarMugcake med hackad choklad i liten grytaJulklappstips
Glutenfri, raffinerat sockerfri, utan ägg, mejerifri, utan nötter. Glass på 15 sekunder, bästa sommarrecepetet när man snabbt vill ha något läskande, svalkande och gott. 1 dl frysta jordgubbar. 1 dl frysta jordgubbar
Ta valfria bär och mixa - denna är gjord på färska jordgubbar & hallonTillsätt eventuellt lite vatten Stick ner kiwi-skivor & stora blåbär i glassformarna Häll upp smeten och frys in
Detta är ett av mina absoluta favoritrecept på nyttig och sockerfriglass. Banan och choklad är en smakkombination som aldrig går fel och glassarna blir också riktigt snygga om man har i hela bananbitar och doppar dem i härlig, hemmagjord choklad
Att det är så enkelt att göra vegansk, rå, vitt raffinerat sockerfri, hälsosam och GOD glass. Gör eventuellt iordning någon annan smaksättning så som mixade jordgubbar, apelsin eller choklad som du kan ha som rippel i
Jag äter både choklad, glass och efterrätter ibland när jag är sugen, men jag äter rimliga mängder och bara när jag verkligen tycker det är värt det (jag skulle tex aldrig äta fabriksgjorda kakor"bara för att")