Placera i frysen om du vill att den ska stelna snabbt, annars i kylen. Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Jag serverade min med hallonsås (mosade hallon), hackade mandlar och ett extra hallon på toppen. Innan har jag bjudit på en julig variant med apelsin och choklad, idag tänker jag bjuda på en snabbvariant
500 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon. Sätt ugnen på 175°. Hacka samman kex och smör i en matberedare. Tryck ut det i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter
Vanligtvis brukar jag göra den här efterrätten med hallon, men den här gången ville jag göra någonting annorlunda och valde att istället ha krossad ananas
En supermegajättesnabb efterrätt. Toppade sedan med färska hallon. Oklart hur mycket man får fuska med en cheesecake för att få kalla den cheesecake men jag tycker nog att det här funkar
Halloncheesecake i glas. Slutligen varvade jag kex, hallon och ostblandningen i glasen. Det är en snabb sorts cheesecake som lätt fixas under tiden som kaffet bubblar i bryggaren
Tillsätt det flytande margarinet och blanda snabbt ihop till en kexmassa.  Garnera cheesecaken med hallon, eller andra bär, och citronmeliss precis före servering