Den här fudgen är smulig och spröd som engelsk fudge men med en smak av choklad och lakrits. Mikra chokladen eller smält den i vattenbad innan fudgesmeten har kokat upp
Detta blir en sockrig fudge och lite torr och smulig i konsistensen i jämförelse med den fudge som jag brukar göra som är baserad på skumtomtar eller annat segt godis
Det här är nog ett av det bästa fudgerecept jag testat och klart det bästa jag testat för att få en mjuk och krämig vaniljfudge som inte är smulig utan att den innehåller choklad
Nu blir det mera fudge men denna gången en mer chokladig och smuligfudge. Jag läste att man kan undvika det smuliga sockriga genom att trycka ner lite glukos i smeten
Jag har aldrig gjort fudge tidigare då jag varit rädd att den skulle bli sådär torr och smulig men det blev det inte alls, den blev precis så som jag ville ha den
Just detta recept hade jag tänkt testa redan förra året, blev sugen på att göra just denna fudge för att få en revansch på min smuliga variant och när Remsan intygade att just denna fudge inte blir smulig så måste jag ju självklart testa den
Gjorde lite härlig fudge i helgen, det enda var att den blev lite för smulig för min smak, jag gillar bäst fudge som är mer mjuk och len i smaken och inte smular, men den var himla god för det
Jag hoppas verkligen att ni har gjort det därför min fudge smakar nästan precis som den och konsistensen är exakt som den kolan - det vill säga lite torr och smulig men i munnen smälter den direkt
Tillsätt smöret och kör till en smulig massa. Amerikansk fudge. Amerikansk äppelpaj…. ”As American as apple pie”, säger man i USA om något eller någon som är riktigt helylleamerikansk