Äppeltantens smuldegspajer
1,5 dl rörsocker 1,5 dl riven kokos 1,5 dl havregryn 2,5 dl vetemjöl 200 g smör, kallt. Jordgubbar, rabarber och syltad ingefära1 sats äppeltantens smuldeg (se grundrecept ovan) 3 rabarber 6 dl jordgubbar 4 knölar syltad ingefära 1 dl strösocker 2 msk majsstärkelse smör, till formarna. Päron och björnbär1 sats äppeltantens smuldeg (se grundrecept ovan) 6 päron mjuka 6 dl björnbär 2 msk smör 4 msk strösocker 0,5 msk kardemummakärnor 1 msk balsamvinäger smör, till formarna. Trädgårdsbär1 sats äppeltantens smuldeg (se grundrecept ovan) 12 dl färska bär (t ex smultron, hallon och röda vinbär) 1 dl strösocker 1 msk majsstärkelse smör, till formarna. Blåbärs- och citronpaj1 sats äppeltantens smuldeg (se grundrecept ovan) 1,5 dl blåbär 2 citroner, rivet skal 1 dl strösocker 2 msk majsstärkelse. Äppel- och persikopaj1 sats äppeltantens smuldeg (se grundrecept ovan) 4 äpplen 4 persikor (eller nektariner) 2 msk smör 2 msk strösocker 2 tsk malen kanel smör, till formarna
www.koket.se