Häll ner äggvita, citronsaft och socker i en metallbunke. Dulce de leche marängsmörkräm. Ta bort bunken från vattenbadet och vispa tills marängen kallnar
Smörkrämen. Vispa äggviteblandningen till en blank, vit maräng. Täck tårtans sidor och topp medcitronmascarpone, ställ gärna i kylen för att stabilisera (helst någon timme)
Fyll påsen till hälften medmarängsmörkräm och försök jämna ut ev luftfickor. Till fyllning och för att smaksätta marängsmörkrämen (omarbetad variant från Martha Stewart) använde jag mig av hallon curden från ett tidigare inlägg och bottnarna är en lite omarbetad variant från ett par ur boken Sky High
Vänd på bottnarna och täck dessa medsmörkräm. Dulche de leche marängsmörkräm. Som ni vet så älskar jag biskvier och den här gången ville jag prova att göra en lite annorlunda smaksättning på smörkrämen
Och för en vuxnare smak på smörkrämen, häll i lite kaffelikör, konjak eller whisky. De spröda hasselnötsmarängbottnarna fylls med en len kokosgrädde smaksatt med vaniljsås
Marängbakelsermedrabarbersmörkräm, jordgubbar och vispad grädde. Smörkräm. Repa basilikan och lägg bladen i en skål tillsammans med olja, pressad citron, vitlök och kryddor
Slattar av smörkräm, curd, tårtfyllning, mördeg, äggvita och sånt. När det då råkar vara så att jag hittade mördeg, lemoncurd och äggvita, ja men då är det ju så himla lätt att slänga ihop ett gäng söta små citrontartlettermedhallonmaräng
Marängtårtamedsmörkräm, hallon, grädde och massor av frukt utanpå. Lägg över den andra botten med kanten, garnera med grädde och frukt, blir det något över från smörkrämen ringla gärna lite utanpå också