Det här receptet har vi alltid gjort, sen jag var liten, och det är den godaste smörgåstårta jag vet i och med att den inte innehåller majonnäs utan har det lite fräschare alternativet crème fraiche i sig istället
Vispa ihop crème fraiche och äggulorna så dom blandas. 100 g crème fraiche. Sätt på ugnen på 150 grader. Dela äggvitor och gulor för sig, häll dem i varsin bunke
Tillsätt philadelphiaost och cremefraiche och låt det smälta in. För ett tag sedan sparade jag ett recept från Anna som har bloggen Dewdropia på just varm smörgåstårta
Blanda osten och crème fraichen. Alltså den här smörgåstårtan. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 2 dl crème fraiche
Dra med en sked eller en pallett runt tårtan med crème fraiche så att brödet nästan inte syns. Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar