Lägg dem med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper. Riv fetaosten och hacka baconet fint. Strö fetaost, bacon och basilikablad över smördegs-plattan
I främre delen av bilden syns min skaldjurscheesecake och mina smördegssnurror. Många tycker att påskbufféerna påminner mycket om julbordets rätter, men jag håller bara med till viss del
Smula över fetaosten och krydda med svartpeppar. Detta ledde till att vi slog ihop barnens kalas med den årliga kräftskivan vi brukar ha tillsammans med släkten
Lägg dem med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper. Riv fetaosten och hacka baconet fint. Strö fetaost, bacon och basilikablad över smördegs-plattan
Mosa ihop fetaostenmed persiljan och peston. Pensla kanten med äggulan. Lägg rundlarna på en plåt med bakpapper och grädda i ugnen ca 10 minuter. 100 g fetaost