Smördegsbakelse med färska bär recept

Smördegsbakelse med färska bär

Smördegsbakelse med färska bär

Fyll med kesella och bär. Pensla med uppvispat ägg. färska. Sätt ugnen på 225 grader. Halvera smördegsplattorna, lägg dem på bakpappersklädd plåt
Smördegsbakelser med färskost

Smördegsbakelser med färskost

Du kan även byta ut jordgubbarna mot andra bär som tex hallon eller blåbär. Inlägget Smördegsbakelsermed färskost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Smördegsbakelser

Smördegsbakelser

Toppa medfärskabär och granatäpplekärnor. Smördegsbakelsermed avokadokräm. Mixa samman kesella och hallon och smaksätt med sirap efter smak
Bästa mens-baket! (Topp 5)

Bästa mens-baket! (Topp 5)

Smördegsbakelser. Toppa med upptinade eller färska hallon. Alla har väl varit med om att det har krisat. Frukt eller bär + Mandelmassa
Midsommarbakelse

Midsommarbakelse

Fyll smördegsbakelserna nu med vaniljkrämen och toppa med jordgubbar. Ta ut smördegsbakelserna och låt svalna

Halv åtta hos Kim V

Servera medfärskabär. Drack alldeles för mycket vin och sov därmed dåligt. Sila ner i glas och toppa med mousserande vin
NYÅR 2017

NYÅR 2017

Smördegsbakelsemed chokladmousse (hemmagjord såklart) med randiga vaniljmaränger och färskabär. Vi avslutade året med att dagen innan preppa och fixa så mycket som möjligt vilket gjorde själva nyårsafton stressfri

Smördegsbakelser med vit chokladmousse

Fyll smördegsbakelsernamed moussen, garnera medbär. 10 kvistar röda vinbär. Tina eventuellt smördegen. Dela plattorna så att du får 12 fyrkanter, cirka 8 x 8 centimeter

Smördegsbakelser med vit chokladmousse

- Fyll smördegsbakelsernamed moussen, garnera medbär. 3 dl vispgrädde150 g vit choklad, grovhackadev vaniljstång, urskrapade frön1 liter jordgubbar, i halvor10 klasar röda vinbär- Sätt ugnen på 225 grader- Tina eventuellt smördegen

Glaserade jordgubbsbakelser

Smördegsbakelserna kan förberedas och bakas ett par dagar i förväg. Fördela grädden i smördegsformarna och garnera medbären

Bakelser med balsamicosirap

Dekorera medbär. Bär. Pensla kanterna på bottnarna med vatten och lägg degstrimlorna som en kant runt varje botten