Smör äggula dragon recept

Smör - Café de Paris

Smör - Café de Paris

Blanda i äggulan. ½ tsk torkad dragon. Blanda alla ingredienser utom smöret i en mixer och kör tills det blir finfördelat
Kall Bearnaisesås

Kall Bearnaisesås

Smält smöret och ställ det åt sidan till det svalnat till rumstemperatur. Blanda dragon och vinäger och låt det stå och dra ett tag
Hemmagjord bearnaisesås

Hemmagjord bearnaisesås

Smält smöret i en kastrull. Skulle såsen skära sig börjar du om med en äggula och vispar sedan ner den "spruckna" såsen
Bearnaise sås

Bearnaise sås

Smält smöret på medelvärme. torkad dragon. Tag sedan smöret och tillsätt det till ägguleblandningen i en mycket fin stråle, ha inte för bråttom vispa hela tiden med elvispen
Bearnaisesås

Bearnaisesås

Vispa ner det rumsvarma smöret lite i taget och öka på mot slutet. Tillsätt dragon och persilja, smaka av såsen
Enkel BEA – världens godaste!

Enkel BEA – världens godaste!

Smält smöret och låt det bubbla lite. Smaksätt med salt, vitpeppar, dragon & persilja. Vispa ner det varma smöret i en tunn stråle