Dra av dragonen från kvistarna och lägg i en skål. men jämför den ICKE med den som är FULL i smör). Krossa sedan saltet tillsammans i skålen med dragonen så att oljan får smaken av dragonen
Smält och koka upp smöret, häll det kokande i matberedaren under gång. En sås fullproppad av kalorier och helst även fullproppad med nyskördad fransk dragon från kryddlandet
Blanda vinäger, dragon, salt och peppar och låt de stå och dra under tiden smöret svalnar. Smält smöret, och ställ det åt sidan så det får svalna till rumstemperatur
Smält smöret på medelvärme. torkad dragon. Tag sedan smöret och tillsätt det till ägguleblandningen i en mycket fin stråle, ha inte för bråttom vispa hela tiden med elvispen
Börja med att smälta smöret i en kastrull på medelvärme. hackad färsk dragon och persilja efter smak. Tillsätt smöret i en svag stråle medans du mixar, låt det vita i botten vara kvar i kastrullen