Smula ner fetaosten ismå smulor. Koka rödbetorna med skalet kvar påi lättsaltat vatten. Skala de kokta rödbetorna, det räcker att gnida med tummen över för att skalet ska lossna
Det det blev det potatsiknyten, örtsås och en sallad med rödbetor och chevré. Tyvärr blir det inte alltför ofta då vi bor i lägenhet och det blir ett projekt att gå ner i förrådet för att hämta grillen och stå på gården och vakta den och så
Vi fyller våra knyten med goda bönor, söta småtomater, rökt fetaost och pepprigbasilika. Späda morötter, rödbetor eller sparris är klassiska ”foliegrönsaker”, men ibland kan det vara kul att varierasig
Lägg dem pågrillen och grilla dem som du vill ha dem. Stick med kniv ett par hål ifolienpåolika ställen, så att röken kan komma in och ge smak åt rödbetorna
Tillsätt de rårivnarödbetorna och en smörklickpå slutet och blanda väl. Under tiden som karréspjället sakta får smak och färg pågrillen kokar du rödbetsriset
Vi fyller våra knyten med goda bönor, söta småtomater, rökt fetaost och pepprigbasilika. Späda morötter, rödbetor eller sparris är klassiska ”foliegrönsaker”, men ibland kan det vara kul att varierasig
Proppa den full av örter och citron och servera färska rödbetor och citronsmörsåstill. Vill man ha lite extra röksmak, kan man i slutet lägga litebjörkvedsbitarigrillen och lägga locket på så det börjar ryka