Vispa upp ägget och tillsätt den smälta chokladen under omrörning. Ingredienser för 4 personer1,5 dl vispgrädde160 gr Maraboumjölkchoklad1 ägg0,75 dl vaniljkesellaHallonGör så härVispa grädden
Smaksatte med Maraboumjölkchoklad och det slår i och för sig mormors ganska lätt. Mjölkchokladmousse, 4 pers. 200 g Maraboumjölkchoklad. 2 ägg 200 g Maraboumjölkchoklad
En No Bake Paj med en botten av Hasselnötter och choklad Cookies som mixats i en matberedare, fylld med karamelliserade äppelskivor och mjölkchoklad ganache( Marabou Helnöt)
Använd den smälta chokladen som blir över som topping sen. 200 g Maraboumjölkchoklad. 11 förp Marabou M Peanut. 11 Marabou Daim, hackad. 1200 g Maraboumjölkchoklad 4-6 tacoskal. 1Fyllning1 dl grädde, vispad (smaksätt med choklad om du önskar) 1 förp Marabou M Peanut 1 Marabou Daim, hackad 50 g nötter, hackade 1 banan, skivad 0,5 l jordgubbar 100 g blåbär kokosflingorChokladdoppade tacoskal. Med hjälp av en matsked, gör rundlar (ca 10-12 cm) av den smälta chokladen på ett smörpapper
Ringla den smälta chokladen över kakan. Marabou. 100 g mjölkchoklad. 100 g mjölkchoklad. Sätt ugnen på 175º. Smält smöret och chokladen i bitar i en kastrull på svag värme under omrörning
Nyårsaftons dessert blev en chokladmousse av vit choklad och mjölkchoklad. Mjölkchokladmousse. 100 g maraboumjölkchoklad. 1 ägg 100 g maraboumjölkchoklad
Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölkchokladen, bruten i bitar. Så ni som inte äter kolhydrater eller socker får blunda nu Jag gjorde ist en kladdkaka med Marabou japp i och så gjorde jag jappfluff som jag spritsade uppe på
Tänk på att görna smälta chokladen i en lite smalare, djupare skål så blir det lättare att doppa. I går antog jag en ”utmaning” i Kakburken (facebook-grupp) där det var en tjej som efterfrågade biskvier med Marabou Apelsinkrokant
När man enbart använder mjölkchoklad så blir fudgen lite kletig. 400 g Marabou Oreo. 400 g Marabou Oreo. Jaha, då var det vår tur att råka ut för höstens baciller