Smälta marabou mjölkchoklad recept

Chokladmousse med Marabou mjölkchoklad och  hallon

Chokladmousse med Marabou mjölkchoklad och hallon

Vispa upp ägget och tillsätt den smälta chokladen under omrörning. Ingredienser för 4 personer1,5 dl vispgrädde160 gr Maraboumjölkchoklad1 ägg0,75 dl vaniljkesellaHallonGör så härVispa grädden
Mjölkchoklad mousse!

Mjölkchoklad mousse!

Smaksatte med Maraboumjölkchoklad och det slår i och för sig mormors ganska lätt. Mjölkchokladmousse, 4 pers. 200 g Maraboumjölkchoklad. 2 ägg 200 g Maraboumjölkchoklad
Marabou glass

Marabou glass

100 g maraboumjölkchoklad. Vispa upp äggulorna lite i en värmetålig bunke. Vispa grädde och florsocker tills den är fast i en egen bunke
Ischoklad lakrits/mjölkchoklad

Ischoklad lakrits/mjölkchoklad

200gr Marabou black. 200gr Marabou black. Dessa är superenkla och goda ischoklad med smak av lakrits. Detta blir ca 50 st
Marabou chokladtacoskal

Marabou chokladtacoskal

Använd den smälta chokladen som blir över som topping sen. 200 g Maraboumjölkchoklad. 11 förp Marabou M Peanut. 11 Marabou Daim, hackad. 1200 g Maraboumjölkchoklad 4-6 tacoskal. 1Fyllning1 dl grädde, vispad (smaksätt med choklad om du önskar) 1 förp Marabou M Peanut 1 Marabou Daim, hackad 50 g nötter, hackade 1 banan, skivad 0,5 l jordgubbar 100 g blåbär kokosflingorChokladdoppade tacoskal. Med hjälp av en matsked, gör rundlar (ca 10-12 cm) av den smälta chokladen på ett smörpapper
Kladdkaka med mjölkchoklad

Kladdkaka med mjölkchoklad

Ringla den smälta chokladen över kakan. Marabou. 100 g mjölkchoklad. 100 g mjölkchoklad. Sätt ugnen på 175º. Smält smöret och chokladen i bitar i en kastrull på svag värme under omrörning
Kladdkaka Med Marabou Japp & Jappfluff

Kladdkaka Med Marabou Japp & Jappfluff

Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölkchokladen, bruten i bitar. Så ni som inte äter kolhydrater eller socker får blunda nu Jag gjorde ist en kladdkaka med Marabou japp i och så gjorde jag jappfluff som jag spritsade uppe på
Biskvier med Marabou Apelsinkrokant

Biskvier med Marabou Apelsinkrokant

Tänk på att görna smälta chokladen i en lite smalare, djupare skål så blir det lättare att doppa. I går antog jag en ”utmaning” i Kakburken (facebook-grupp) där det var en tjej som efterfrågade biskvier med Marabou Apelsinkrokant
Chokladvaniljmuffins med mjölkchoklad

Chokladvaniljmuffins med mjölkchoklad

Däremot baka favoriten muffins med mjölkchoklad. Ingredienser3 ägg2 dl socker100 gr smör1 1/2 dl vaniljkesella2 1/2 dl vetemjöl1 msk vaniljsocker3 msk kakao2 tsk bakpulver4 msk marsanpulver för kokning1 krm salt150 gr MaraboumjölkchokladMuffinsformar, ca 24 stBaka så härSätt ugnen på 200 grader

Mjuk kladdkaka med mjölkchoklad

100 gram valfri maraboumjölkchoklad. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop smör och kondenserad mjölk. Vispa ner ett ägg i taget
Chokladbollar med mjölkchoklad

Chokladbollar med mjölkchoklad

marabou,. mjölkchoklad,. Jag "råkade" ha lite mjölkchoklad hemma i skåpet så det var utgångspunkten för bakningen den här helgen
Fudge med Marabou Oreo

Fudge med Marabou Oreo

När man enbart använder mjölkchoklad så blir fudgen lite kletig. 400 g Marabou Oreo. 400 g Marabou Oreo. Jaha, då var det vår tur att råka ut för höstens baciller