Nu kan jag inte svara för vad ni andra blir glada av, men jag blir fullkomligt salig av denna underbara gudagåva…Vispa ihop en len chokladkräm och släng ned denna i en smäktande kolakaksbotten
Släng kärnorna. Vispa ihop ägg, fil och olja lite lätt. Eftersom ingen av oss tycker om vanliga gräddtårtor (vi gillar varken sockerkaka eller vispad grädde) så brukar vi för det mesta välja andra mjuka kakor, typ kladdkaka eller liknande, istället för vanliga tårta till födelsedagsfikat
Bryn lök, vitlök och paprika, och släng ner ölkorven skuren i slantar efter en liten stund. Rör ner fläskfilébitarna, låt koka ihop och smaka sedan av med salt och peppar
"Släng", sa jag till Lars. Woka kycklingen ihop med marinaden i två omgångar. Receptet har jag varit inne och norpat hos sköna Helena med bloggen Bara en kaka till
Blanda samman båda mjölsorterna med vaniljsocker och kakao. Har du kommit såhär långt, släng gärna in en kommentar eller ett betyg om vad du tyckte =) 1 dl vetemjöl. 1½ msk kakao
Slängkakan i stekpanna och sänk värmen ett par snäpp. Nu var jag ju väldigt hungrig när degen geggades ihop så jag noterade kanske inte de exakta proportionerna men ungefär så här var det